Upplevelser...

  Poolen  Helens olycks pinne  Jorgen svalkar sig i poolen     Nattmarknaden  Oil massage :)  Massage pa stranden       Jorgen pa resturang i Chaam centrum, koket i bakgrunden  Helen pa runt tur i Chaam  Pa pedikyr ;)  Dagens ratt nagon??      Jorgen svalkar sig i havet  Strand promenad  Strand promenad
Toalett  jorgen pa rund tur i Chaam 

Hej hej!
Nu ska vi se, man ar lite dagvild har i varmen... I forrgar (tror vi det va) va vi in till hua hin pa nattmarknad efter en lang dag i solstolen. Mycket prylar och en MASSA mat! De va nastintill mat vagnar och resturanger i va och varannat horn.. Kul att titta pa :) Det blev lite shopping med pruting sa klart och super stark mat. Kanon mycket folk, Vasterlanningar och Thai i en salig blandning. :)
Gar dagen borjade vi med en lang promenad pa standen, stannade till och Helen fick lite oil massage vid standkanten.. Harligt!! Sedan atervande vi till vara solstolar vid poolen, igar va det 34 grader i skuggan och Jorgen hade de lite tungt i solen, myror i brallan.. De va enormt varmt!! In mot eftermiddagen va det Jorgens tur med massage :) Atervande till samma "massage bo" och aven han fick sig en omgang, skont.. :D Tranings vark i hela kroppen, hehe..
In morkvallningen tog vi och en taxi och for in till sjalvaste cha am beach for att shoppa lite.. De vart inte mycket till shopping efter som de stangde lagomt till att solen gick ned.. Lite in handlat blev det iaf, luftmadrass och thai whisky. Middagen spisade vi pa (vi tror de va cha ams skabbigaste stalle) en billig resturang med oppet kok bland bordet, ungar och djur sprang over allt. Nar solen hade gatt ner och de blev svalare kom flugorna fram. de gillade den starka lampan mitt over Jorgen.. de grilades val dar for de ramlade rakt ner i hans mat :( usch.. Dessert blev det pa gatan med "pankakor" med agg och banan. Mums!!!
Innan vi invantade att fa aka hem till hotellet blev det lite fotvard pa salong :) Billigt billigt!!
Min mage va inte den gladaste nar vi kom hem men med lite somn blev den glad igen :)

Idag vantar ennu en varm men nagot flaktig dag vid poolen... ;D

Sofia, tva utflyckter tva dar i rad :P

Just ja, glomde beratta om min fot, har en dag nar vi knatade pa standen trampare jag in en gammal tagg i foten, aj aj.. Har ovan finnes en bild men saret synt inte riktigt men anda ;)

Snart ar det jul och de marks verkligen har pa hotellet! vi tror vi dor! Samma julskiva med ca fyra latar runt runt drygnet om!!! En stor svajande gran med blinkande lampor i, de har aven ett pepparkaks huis fast de ar byggt med marie kex mm..

Ha de!
Tack och hej!


Kommentarer
Postat av: mammis.

Min mage skulle va glad om den fick en pannkaka på gatan!! hoppas du är bättre i magen, lät inget vidare med flugorna, blää. Går det att snorkla ?

Färgglad och vacker julgran.

ingen risk för hemlängtan med den returang menyn.

Ser ut att det blev simmning istället för jogging !! ett klart bättre val tycker jag.

Ha sköna dagar, jag tänker på er.

Puss o kram.

2008-12-15 @ 10:42:02
Postat av: Helen och Jorgen (svar till mammis)

De va smarrigt med pannkis ska du veta :) Fina minnen fran phuket kommer tillbaka :D

Det gar tyvarr inte att snorka just har dar vi ar, men man kan om man vill aka till en o (Kho talu) tar ca 2 timmar och kostar lite eftersom man maste ha taxi till baten och baten ut till on kostade ca 1200Bhat per person. Sa vi far se hur vi gor med det, men de skulle allt vart harligt!! De ar nog skonare med simmning i denna varme, har sjalv inte testat pa det.. ;)

Vi saknar mat! Eller rattare sagt ost, mjolk och varma mackor!!! Nudlar och ris ar gott men inte 3 ganger om dagen! Ska allt bli gott med julmat!

Ha det toppen sa syns vi snart :D

Puss och kram fran oss!

Jorgen vill garna ha en varm macka pa julafton ;)

2008-12-15 @ 12:07:47
Postat av: mammis.

klar jörgen ska få en varm macka, vi skippar riset nu i jul. hoppas din mage mår bättre helen. kram.

2008-12-15 @ 16:11:40
Postat av: Sofia

Haha jaja:P

Har ni inte tröttnat än?:P

Har Malin å co kommit ner än?

See ya,puss

2008-12-16 @ 10:27:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0